MijnRKK Bisdom App

Verbind de parochies in uw bisdom


Dé App voor uw bisdom

Blijf als bisdom goed in contact met al uw betrokken parochies. Laat mensen de parochie in hun buurt vinden, verbind parochies met elkaar, deel nieuws uit het bisdom, deel documenten, verzorg communicatie tussen parochiebesturen en laat leden eenvoudig wisselen tussen de Bisdom App en hun Parochie App.

Dit alles binnen een veilige en besloten gemeenschap. Modern, veilig, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw bisdom? Neem hiervoor contact op met William.

Verbinding met de parochies

Het zoeken van verbinding met de parochies en tussen de parochies onderling kan een uitdaging zijn in uw bisdom. Met de MijnRKK Bisdom App kunnen alle parochies in uw bisdom bij elkaar komen. U deelt eenvoudig informatie aan alle parochies en bied parochies ook de mogelijkheid voor onderling contact. 

De mogelijkheden voor uw bisdom

Laat mensen hun parochie vinden

Breng alle parochies in uw bisdom in kaart en laat mensen een parochie vinden in hun omgeving. Deel contactinformatie zodat ze contact kunnen opnemen met de parochie. 

Communiceer met parochiebesturen

Maak groepen aan voor parochiebesturen om in te communiceren. Plaats berichten, stel vragen en deel documenten en media. Help elkaar als parochies.

Deel informatie uit het bisdom

Plaats nieuwsberichten voor alle parochies in het bisdom. Maak gebruik van de agenda’s om de parochies in te lichten over de overkoepelende activiteiten

William Socie

Breng uw bisdom tot bloei
met MijnRKK Bisdom App

Wilt u toch meer weten?
Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van MijnRKK Bisdom App te ontdekken voor uw bisdom. 
Wij helpen u ook graag met het inrichten van uw app.